Om Angelsounds

Fra begynnelsen av andre trimester kan du høre barnets hjerte og andre lyder som feks hikke og spark med AngelSounds hjemme i din egen stue. AngelSounds gir deg en trygghet og nærhet til ditt ufødte barn under graviditeten, og for mange er den ekstra verdifull i ukene der typiske graviditetstegn som kvalme forsvinner.

Med AngelSounds kan du ta opp hjerteslagene og enten sende de på epost til familie og venner, eller ta vare på det som et magisk minne.

AngelSounds er både CE- og FDA-godkjent og er sikker å bruke for både mor og barn. Bak produktet står den anerkjente produsenten Jumper Medical, som produserer ultralydapparater og dopplere for jordmødre, leger og sykehus over hele verden.

 

NB! Det finnes mange piratkopier og andre etterligninger av AngelSounds på Ebay og andre ikke-autoriserte nettbutikker og elektroniske butikker. Disse er verken CE- eller FDA-godkjent og har ikke samme garanti som AngelSounds. Vi anbefaler å kjøpe via www.angelsounds.no for å være helt sikker på at du kjøper en ekte AngelSounds.