FAQ


Når kan jeg høre babyens hjertelyd?
Babyens hjertelyd kan høres med doppler fra rundt uke 14-16 i andre trimester. Noen hører den tidligere, og enkelte senere.
 
Hvordan enkest finne hjertelyden?
Finn en behagelig posisjon der du ligger bakover for best effekt. Du kan også fint finne hjertelyden halvt sittende/liggende. Når du første gang bruker AngelSounds, plasser doppleren rett over skambenet. Noen ganger må den holdes i vinkel for best signal. Du vil etterhvert oppleve at du blir mer sikker på babyens posisjon etter noen gangers bruk. 

Jeg hører en hjertelyd, hvordan kan jeg vite om det er det babyens eller min hjertelyd?                                                              Kjenn på din egen puls med en finger samtidig som du hører med doppleren, dersom hjertelyden du hører banker i takt med denne, er det din egen hjertelyd du hører. Babyens hjertelyd har et raskere tempo og ligger normalt på mellom 110 og 160 slag i minuttet. Hjertelyden høres nærmest ut som et lokomotiv eller en galopperende hest.

Hva kan være galt dersom jeg ikke hører hjertelyd?
Det kan være flere årsaker til at du ikke hører hjertelyd med AngelSounds. Problemet kan være apparatet: batteriet kan være tomt eller apparatet kan være defekt. Om du hører din egen hjertelyd med AngelSounds, fungerer apparatet som det skal. En annen årsak er at babyen ligger i en uvanlig posisjon i din magen. Forsøk da litt senere, drikk noe søtt og legg deg helt flatt. Ca 0,5% av gravide har foranliggende morkake, noe som fungerer som en slags polstring for lyden. Kontakt din lege/jordmor om du blir bekymret. Husk at bruk av AngelSounds ikke skal erstatte besøk hos jordmor/lege.

Trenger jeg å fremdeles ta medisinske undersøkelser når jeg bruker AngelSounds?
AngelSounds SKAL IKKE ERSTATTE medisinske undersøkelser, bare komplementere det. Du kan høre din babys hjertelyd hjemme  med AngelSounds mellom de medisinske undersøkelsene for å berolige deg selv og nyte opplevelsen. Om noe gjør deg usikker, snakk med din lege eller jordmor.

Hva skiller Angelsounds fra doppler som jordmor/lege bruker?
Jumper Medical Equipment Co Ltd produserer dopplere både til hjemmebruk og til sykehus, leger og jordmødre over hele verden. Teknologien i Angelsounds er nøyaktig den samme som dopplere brukt av leger og jordmødre. Forskjellen er at Angelsounds har ikke så mange finesser samt færre funksjoner og et design tilpasset hjemmebruk.

Hvor trygg er Angelsounds?
Ultralyd har blitt brukt i over 25 år og det er til nå ikke noe bevis for negative effekter.Angelsounds har alle nødvendige sertifiseringer for at du som bruker skal føle deg trygg. Angelsounds er både CE-godkjent (tilfredsstiller EUs krav til helse, miljø og sikkerhet) og FDA-godkjent (godkjent av USA Food and Drug Administration). Gå inn på produktene for tekniske spesifikasjoner. Vi har i tillegg dokumentasjon på apparatenes trygghet gjennom uavhengige testrapporter. Vi minner også om at apparatene for hjemmebruk har samme teknologi som dopplere til det profesjonelle markedet. 

Alle elektriske apparater avgir stråling i ulik grad, man skal bruke Angelsounds 50 ganger for å oppnå samme strålingseffekt som å sitte to timer foran TV.

Diagnostisk ultralyd har vært brukt i over 25 år og foreløpig finnes det ikke bevis på negative effekter på disse instrumentene. Selv om det er betryggende at det ikke har blitt funnet bi-effekter, anbefales det likevel fra medisinsk hold å ha en begrenset bruk av ultralyd.

Hvem produserer Angelsounds?
Jumper Medical Equipment Co, Ltd er en profesjonell produsent av gynekologiske og obsteriske apparater, deriblant dopplere og ultralydapparater. De jobber både mot hjemmemarkedet (Angelsounds) og det profesjonelle helsemarkedet.
Angelsounds er distribuert i over 60 land over hele verden og er blant markedslederne på hjemmedopplere.
På det profesjonelle helsemarkedet leverer Jumper til kjente sykehus som blant annet Mayo Clinic i USA.
Jumper produserer også ultralydapparater for andre store aktører på markedet deriblant Esaote i Italia, BPL Medical Technologies Pvt Ltd i India og Eastshore Medical i USA og Lorte Technologies Inc i USA.

Hvor trygg kan jeg være på at jeg ikke kjøper en ulovlig kopivare?
I likhet med andre sterke og populære merkevarer, finnes det dessverre ulovlige kopivarer på AngelSounds på markedet. Disse ser ved første blikk identiske eller tilsvarende ut, men er verken CE-godkjente, har samme teknologi og er dermed ulovlige. Man vet heller ikke om disse kan være skadelige i bruk.

Det anbefales derfor å kjøpe AngelSounds gjennom en autorisert forhandler eller AngelSounds offisielle nettbutikk der det garanteres ekte vare.

Er det kun ultralydgel som kan brukes sammen med apparatet?
Vi anbefaler ECO Supergel sammen med Angelsounds. Med ultralydgelé får man den aller beste friksjonen og det er den aller beste måten å fange opp lydbølgene på. Alternativt kan bodylotion, babyolje, Aloe Vera eller glidekrem brukes. 

Hvordan skal apparatet vaskes?
Det anbefales å vaske apparatet etter bruk for å fjerne rester av gel eller krem. Det holder lenge å bruke en fuktig klut for å fjerne rester og en tørr klut for å tørke apparatet. Du kan også desinfisere apparatet om ønskelig. Da anbefaler vi en klut med sprit eller en mild desinfeksjonsmiddel.

Hva kan være galt om apparatet ikke fungerer?
AngelSounds er nesten vedlikeholdsfritt. Du bør likevel unngå at apparatet er i kontakt med direkte sollys. Om apparatet har skader eller har falt i bakken, bruk ikke apparatet. Om apparatet ser uskadet ut og batteriene fungerer, men apparatet ikke fungerer, kan apparatet være defekt. Send da apparatet tilbake til oss i original pakning med vedlagt kvittering. Garantitiden er på 6 måneder fra kjøpsdato. Garantien gjelder ikke ved feil bruk, misbruk eller forsøk på å repararere apparatet på egenhånd.

Hvilke batterier trenger AngelSounds?
Du får med et batteri i pakken ved kjøp av AngelSounds. Den er normalt holdbar i 500 minutters bruk, noe som tilsvarer 8 timer. Om du trenger nytt batteri, bruk et 9 volts batteri ( IEC6F22).

Hvor lang leveringstid har dere?
Vi strever for at du som kunde skal få dine varer så raskt som mulig. Vi sender med Posten Norge (A-post) og leveringstid er normalt 1-3 virkedager. I ferieperioder eller rundt juletider kan leveringstiden være noe lengre.

Hvilke betalingsløsninger har dere?
Vi tilbyr flere muligheter på betalingsløsninger. Vi har avtale med Klarna, DIBS (faktura og kredittkort) og Paypal (konto eller kredittkort).

Hvor fornøyde kunder har Angelsounds?
Våren 2014 gjorde vi en markedsundersøkelse i samarbeid med Survey Monkey der vi stilte en rekke spørsmål til våre kunder.
Vi er stolte av resultatene:

100% var fornøyd eller svært fornøyd med leveringstiden

90% anser seg som fornøyd eller svært fornøyd med sin Angelsounds doppler. Kun 3% var misfornøyd.

97% ville enten muligens eller helt sikkert anbefalt Angelsounds til en venninne